J.W.Kok" /> Your SEO optimized title page contents
Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


SOLAR EN ZONNECOLECTOREN


Gespecialiseerd in toebehoren voor de verwarmingstechniek, installatiebedrijven en fabrikant

Artikelcode: SOLAR EN ZONNECOLECTSOLAR EN ZONNECOLECTOREN
WIJ DOE ZAKEN MET OEG EN DAAR OP ZIJN WE TROTS 

Welkom bij FRISKO MINI WIND GENERATOR 

Wij zijn gespecialiseerd in toebehoren voor de verwarmingstechniek. Wij zijn een van de belangrijkste adressen voor installatiebedrijven en fabrikanten als het gaat om de levering van installaties en onderdelen. Dankzij onze tien vestigingen in Duitsland en Oostenrijk, onze centrale in Hessisch Oldendorf en onze vertegenwoordigingen in Zwitserland, Nederland, Frankrijk en België kunnen onze klanten overal terecht voor ons zeer uitgebreide assortiment. En uitgebreid mag het inderdaad worden genoemd: wij leveren alle hoogwaardige artikelen die wereldwijd voor onze branche worden gefabriceerd. Onze medewerkers beschikken over een uitvoerige product-knowhow en staan u met deskundig advies ter zijde bij het kiezen van de juiste onderdelen of bij het plannen van complete installaties.

Een overzicht van ons assortiment vindt u in de OEG-catalogus of online in de OEG-webshop. U bestelt telefonisch of per fax, altijd tegen lokaal tarief. Of online, vierentwintig uur per dag en uitgesproken gemakkelijk. Elke order die we vóór 20.00 uur ontvangen, wordt direct verwerkt, nog op dezelfde dag verzonden en op de volgende werkdag afgeleverd. Mocht er in een uitzonderlijk geval toch vertraging optreden, dan wordt u daarvan onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Deskundigheid, uitmuntende service en korte wegen voor onze klanten – dat zijn de pijlers van onze ondernemingsfilosofie. In talloze projecten – van eengezinswoningen tot en met fabriekscomplexen – heeft OEG zich een krachtige en betrouwbare partner getoond. 

Heeft u de bestelling op werkdagen  voor 16.00 uur gedaan en betaald dan wordt deze nog de zelfde dag verzonden met UPC U order is binnen 48 uur bezorgt. 

- 24 uur per dag via ONS EMAIL adres miniwindgenerator@gmail.com   
- Bestellingen voor 16.00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd en zijn via UPS de volgende werkdag in huis.
- Franco levering, vanaf 250.- euro
- Geen orderkosten
- Kopen zonder risico, 14 dagen teruggaverechtZie ook het bestel formulier

Aantal