J.W.Kok" /> Your SEO optimized title page contents
Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


LBC 500 Profline


De nieuwste generatie LBC lader. Professioneel maar gebruiksvriendelijk, dus voor vele doeleinden in

Artikelcode: LBC 500 ProflineLBC 500 Profline
LBC 500
De nieuwste generatie LBC lader. 
Professioneel maar gebruiksvriendelijk, dus voor vele doeleinden inzetbaar.
Omschrijving 
Door toepassing van de nieuwste switch-mode technieken is deze lader compacter en lichter dan zijn voorganger, de LBC 400 serie, en heeft een hoger rendement (tot 90%). De vele bijzondere eigenschappen en beveiligingen, waaronder dubbele (!) temperatuurbeveiliging en ompoolbeveiliging, resulteren in een zeer geavanceerd en uitermate veilig laadproces. Zo worden de lader, de accu en het laadproces continu beschermt. Deze eigenschappen maken de lader inzetbaar voor vele toepassinggebieden op zowel professioneel- als op recreatief niveau. 

De LBC serie is geschikt voor permanente aansluiting en inbouw. Zo bevat de lader voor accu’s die langere tijd niet gebruikt worden een speciale functie, de jogging fase. Tevens kan de lader aangesloten blijven/aan blijven staan tijdens belasting van de accu, het starten van een motor of bij aanwezigheid van meerdere stroombronnen. Evenals voorgaande serie is er ook bij de LBC 500 serie geen ventilator gebruikt, dus de fluister stille werking blijft gehandhaafd! De LED aanduidingen voor aflezing van de laderstatus zijn vanuit een grote hoek afleesbaar. Verder bevindt er zich aan de voorzijde van de lader ook één drukknop waarmee zeer eenvoudig de juiste accutype instelling gekozen kan worden. Hierdoor is de LBC 500 te gebruiken voor vele accutypes waaronder: start. semitractie, voltractie, gel-, AGM-, spiral, koolstofvezel en calcium. De LBC 500 is uitgevoerd met een vaste laadkabel van 1m in lengte. De uiteinden zijn voorzien van accuklemmen en er worden ook kabelogen meegeleverd.
                       
De LBC 500 is tevens inzetbaar als voeding. Om verbruikers rechtstreeks aan te sluiten heeft de lader namelijk een speciale voedingsstand. Zo ontstaat er een stabiele uitgangspanning en kan apparatuur rechtstreeks werken zonder tussenkomst van een accu. 
Specificaties 
Artikelnr.
Uitgang VDC
Laadstroom Amp.
Afmetingen cm.
Gewicht Kg.
LBC 512-10
12
10
20,4x13,3x5,9
1
LBC 524-5
24
5
20,4x13,3x5,9
1
De garantie periode van dit product is 5 jaar!

Optionele montage klem PC 1:
De montage klem PC 1 maakt het eenvoudig om de lader te plaatsen en uit te nemen zonder steeds te schroeven te hoeven te verwijderen. Dit is een gebruiksvriendelijke oplossing indien men de lader bijvoorbeeld mee wil nemen om tevens op een andere locatie te kunnen laden.
500 Serie

Aantal