page contents
Search
Special


Klik verder


Ik heb voor U een uiteen zetting gemaaktKlik verder
Halo beste mensen het is gelukt !

De Windmaster 500 is natuurlijk een eer aantrekkelijke omvormer met een zeer gunstige prijsverouding maar het is net kiele kiele er moet niets verkeerd gaan dan is er niet mis mee.

De Mas Sine 48/2500 is natuurlijk een fenomeen met een grote over capaciteit Ik vind hem wat overdreven ten opzichte van de rest maar het is wel top kwaliteit.

Dan de Windy Boy 1100LV dat is een zeer aanvaardbare omvormer in U geval een lichte overcapaciteit en een redelijke prijs voor een zeer hoge kwaliteit en een hele goede garantie met omruil service binnen 24 uur.

De rem module 03 is heel belangrijk aangezien U niet altijd terplekke bent weet je nooit wat er mis kan gaat. Om dat er geen laat regelaar bij nodig is was de prijs dan ook lager dan de 24 volt generator. De 600/48 volt word hoofdzakelijk gebruikt voor aansluiting op het net.    

Ik hoop U hier mee van dienst te zijn geweest, houd er rekening mee dat op bepaalde onderdelen een levertijd indien U overgaat tot koop.

Met vriendelijke groet,

Jan Kok       

U vindt de producten onder Mastvolt en SMA omvormersIk heb nog een molen gevonden van 2 KW in het geval dat je zembad pomp b.v.b wel 2 kw is. 

Home Wind Turbine 2kw/48V - wind generator for home use
Buy new: 2,499.00 euro  1795.00 euro daar bij komen nog wel de vracht kosten.
Op voorraad. Processing is een extra 2 tot 3 dagen. 
(2) Patio, Lawn & Garden: Zie alle 210 artikelen 

Halo beste mensen,
Deze windgenerator kwam ik tegen ik heb de prijs voor shipping op gevraagd en hoop dat ik dat binnen niet al te lange tijd binnen heb.  
Dit is een compleet geheel met spanning regelaar en omvormer alleen de mast ontbreekt en volgens de Power Curve  3kw kan leveren. Als ik het zo bekijk is dit een uitstekende op lossing voor u situatie.
Hou in ieder geval mijn bevindingen in het oog en geef U reactie wat U er van vindt dan ben ik niet voor niets bezig.
 
€ 0.00

Quantity