J.W.Kok" /> Your SEO optimized title page contents
Zoeken

Waar komt het vandaan


BEDRIJF  van onze leveracier
           
Dit bedrijf is opgericht in 1992. De fabriek heeft meer dan 25, 000 vierkante mtr.oppervlakte. Er zijn standaard kantoorgebouw, eetzaal voor de werknemers die hier werken.Momenteel zijn er 6 grote werkplaatsen, in 2 fabrieken, en meer dan 400 medewerkers. Na meer dan tien jaar ontwikkeling en bouw, zijn zij uitgegroeid tot een bedrijf met onafhankelijke in-en uitvoer rechten en onze jaaromzet bedraagt USD20 miljoen. 
. Wij integreren ontwerpen, ontwikkelingen, productie, distributie en export bedrijf.  Onze belangrijkste producten zijn zonnepanelen, zonne-energie verlichting, en alle soorten van zaklampen. We exporteren onze producten naar meer dan 60 landen en regio's zoals Europa, de VS, Australië, China,Japan, Afrika en Zuidoost-Azië. 
Vanaf 2004 begon het bedrijf te onderzoeken en zonnepanelen & zonne-energie systemen projecten te ontwikkelen, nu wordt het een van de meest geavanceerde ondernemingen op dit gebied.  In 2006 introduceerde het buitenlands kapitaal, en vastgesteld Solar Technology Co, Ltd, begon de massaproductie & zonnepanelen & zonne-energie systemen te exporteren. 
Als gevolg van de snel groeiende export resultaten in deze jaren, werd ons bedrijf uitgeroepen tot "Top Tien Export Enterprises" & "Ondernemingen met opmerkelijke bijdragen"  in 2003  gekwalificeerd door ISO9001 Quality System Certification sinds 2003. 
De zonnepanelen is gecertificeerd door IEC61215 / IEC61730 (TUV Rheinland), ook gecertificeerd door Korea Certificering van N & R Energy Facility (Korea Nieuw Renewable Energy Center). Ook CE-certificaten zijn beschikbaar. 
Met het grondbeginsel van "Waarde creëren voor klanten", breiden we voortdurend in het gebied van zonne-energie producten.