J.W.Kok" /> Your SEO optimized title page contents
Zoeken

Hoe werken zonnepanelen


ZONNEPANELEN
HOE WERKEN ZONNEPANELEN?
Op deze pagina vindt u uitleg over wat een zonnepaneel precies is. Ook vindt u hier de nieuwste zonnepanelen en complete zonnepaneelsystemen die Miracle Moon aanbiedt. 
Een zonnepaneel is een paneel dat daglicht om zet in elektriciteit. Een zonnepaneel van 1 m² levert ongeveer 80 kWh per jaar op. Met vier zonnepanelen van elk 100 Watt, wordt ongeveer 10% van het elektriciteitsverbruik van een gemiddeld gezin, gratis opgewekt. De zonnepanelen worden op het dak van uw woning, tegen de gevel of op uw garage gemonteerd en met een stekker simpelweg aangesloten op uw elektriciteitsnet in uw woning. Zonnepanelen werken zolang het licht is, dus ook bij bewolking. Ideaal in Nederland dus. 
                        
Deze duurzame vorm van zonnepanelen energie draagt bij aan een beter milieu. Daarom kunt u subsidie krijgen.
In Nederland wordt er subsidie gegeven op de opbrengst per KW. Dit bedraagt ongeveer 53 cent per KW. In onderstaand overzicht staan enige zonnepanelen die te koop zijn. In het linker menu kunt u verschillende merken zonnepanelen kiezen.
In ons assortiment hebben wij nieuwe zonnepanelen, gebruikte zonnepanelen en complete systemen. Bij elk artikel staat informatie over het rendement, de garantie, het vermogen en de kosten van de artikelen die u bij Miracle Moon kunt krijgen. U kunt het zonnepaneel direct bestellen via ons bestelformulier.
Draag bij aan een beter milieu en bespaar geld op uw energierekening. Bestel een zonnepaneel bij Miniwindgenerator.nl