J.W.Kok" /> Your SEO optimized title page contents
Zoeken

<< Vorige - Volgende >>


PC1


Met deze montage klemmen set (PC1) is de LBC lader eenvoudig te plaatsen en uit te nemen, zonder ste

Artikelcode: PC1PC1
Optionele montage klem PC 1:

De montage klem PC 1 maakt het eenvoudig om de lader te plaatsen en uit te nemen zonder steeds te schroeven te hoeven te verwijderen. Dit is een gebruiksvriendelijke oplossing indien men de lader bijvoorbeeld mee wil nemen om tevens op een andere locatie te kunnen laden.
Met deze montage klemmen set (PC1) is de LBC lader eenvoudig te plaatsen en uit te nemen, zonder steeds schroeven te verwijderen.

Omschrijving 
Met deze optionele montage klemmen set (PC 1) is de LBC 500 en LBC 400 lader eenvoudig te plaatsen en uit te nemen, zonder steeds schroeven te verwijderen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld de stallingperiode. U kunt dan op de LBC 500 acculader samen met de accu meenemen en op een andere plaats in onderhoudslading zetten. Hierdoor hoeft u dus geen tweede acculader/druppellader aan te schaffen. De montage klemmen (PC 1) zijn tevens zo ontworpen dat ze voor zowel de LBC 500 als de LBC400 te gebruiken zijn, dus ook de LBC400 gebruikers die deze versie eerder hebben aangekocht kunnen van de voordelen van dit systeem gebruik maken!


De PC1 montage klemmen worden geleverd in een mooie blister met als inhoud: de PC1 klemmen / 4 stuks schoeven / montage handleiding / zeer handige montage tekening. Dit garandeerd een montage in slechts enkele minuten!
Specificaties 
Product

Grootte

Artikelnr.
Afmetingen cm.
Gewicht Kg.
PC 1
4,8x13,9x1,1
0,015
€ 6.95

Aantal